Kintsugi Coaching

Kintsugi is een 400 jaar oude methode om gebroken porselein te herstellen. Het herstelwerk wordt tot kunst verheven. De methode komt uit de Japanse filosofie wabi-sabi, dat zich bezighoudt met de schoonheid van imperfectie. Kintsugi betekent letterlijk gouden herstel. Deze filosofie vind ik passen bij mijn manier van werken en dat is de reden waarom ik voor de naam Kintsugi Coaching heb gekozen.

Iedereen kan een moment in zijn/haar leven bereiken waarbij je het gevoel hebt vast te zitten en de behoefte hebt om een interne of externe verandering aan te gaan.

Wij weten ook dat veranderen lastig is en dat het ons angstig maakt. Of je nou in je privéleven of op carrière gebied dingen wilt laten veranderen, er is altijd weerstand. Tijdens een traject ga ik met jou op reis om te onderzoeken wat voor verandering jij als persoon op het oog hebt, of waar jij met jouw team/ organisatie naar toe wilt gaan. Ik leer jou om te gaan met de belemmeringen en weerstanden die een verdere groei en ontwikkeling in de weg staan. Met Kintsugi Coaching wil ik door technieken en methodieken jou, jouw team of jouw organisatie een handreiking geven om verder te groeien.