Mijn naam is Rewas Tigelaar. Al geruime tijd ben ik actief bezig op de arbeidsmarkt. Mijn studieachtergrond is zeer divers. Ik heb een opleiding psychologie afgerond met daarin als specialisatie arbeids- en organisatiepsychologie. Ik ben gediplomeerd psychosociaal (ACT) Therapeut. Ook heb ik een tweedegraads bevoegdheid als docent Gezondheidszorg en Omgangskunde. Verder heb ik een afgeronde opleiding tot ACT coach, trainer.

Door mijn diverse studieachtergrond ben ik in het bezit van een breed scala aan kennis, vaardigheden en ervaringen. Ik kan dus daarom makkelijk schakelen van de ene methode naar de andere methode om de begeleiding gemakkelijk en soepel te laten verlopen.

Ik vind het belangrijk dat ik over parate en actuele kennis bezit. Daarom laat ik mij regelmatig bijscholen en maak ik gebruik van intervisie- en supervisiemomenten onder collega therapeuten/coaches. Ik ben bij de NFG  geregistreerd als Psychosociaal Therapeut en Coach in de vakgroep VPMWTevens voldoe ik aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).